Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

500 г полуниці
400 мл вершків
3 x 7.5 см безе 
1 ст. л. імбиру (за бажанням)
гілочки свіжої м'яти, прикрасити

Приготування:

1. Збиваємо в пюре половину полуниці в блендері. Нарізаємо полуницю, залишивши чотири для прикраси.

2. Збиваємо до тих пір, поки не сформуються жорсткі піки, потім змішуємо в полуничному пюре і додаємо безе. Додаємо полуницю і імбир, якщо використовуєте.

3. Кладемо рівну кількість суміші в чотири холодних келиха. Подаємо з гарніром з рештою полуницею і гілочкою м'яти.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт веганских начос.