Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

4 курячі грудки, шкіра видалена
40 г борошна
50 г масла

2 ст. л. оливкової олії
2 цибулі-шалот, дрібно нарізані
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
160 г грибів
250 мл сухого вина Марсала
150 мл курячого бульйону
маленька дрібно нарізана петрушка
сіль і мелений чорний перець

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Приготування:

1. Кладемо курячі грудки між листами плівки і ударами, використовуючи м'ясної молоток або качалку відбиваємо до товщини близько 5 мм. Приправляємо сіллю і перцем з обох сторін.

2. Кладемо борошно на тарілку і занурюємо курку в неї, щоб злегка покрити.

3. Розтоплюємо масло на сковороді на середньому вогні і обсмажуємо курку протягом 2-3 хвилин з кожного боку до золотисто-коричневого кольору.

4. Протираємо сковорідку кухонним папером. Нагріваємо олію на середньому вогні і обережно обсмажуємо цибулю-шалот і часник протягом приблизно 5 хвилин. Додаємо гриби і варимо 2 хвилини. Додаємо Марсалу і збільшуємо температуру. Готуємо, поки рідина не зменшиться в обсязі приблизно наполовину. Знижуємо температуру, додаємо бульйон і курку. Варимо близько 10 хвилин. Подаємо з петрушкою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт справжньої кави по-ірландськи.