Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 300 мл

Склад:

3 ст. л. аквабаба (розсіл з банки нуту)
2 ч. л. діжонської гірчиці
¾ ч. л. солі
¼ ч. л. дрібного білого перцю
2 ст. л. білого винного оцту
250 мл рослинного масла

Приготування:

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Поміщаємо всі інгредієнти в глечик і змішуємо, використовуючи блендер (іммерсійне), до товстої і кремової консистенції - близько 10 секунд. Зберігаємо в герметичному контейнері в холодильнику (він буде зберігатися близько 2 тижнів).

На порталі "Знай.иа" ви також можете знайти рецепт курки Марсала.