Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин-1 годину
Порції: 2

Інгредієнти:

2 качиних ніжки
сіль і мелений чорний перець
1-2 свіжих лаврових листа
2 рожевих грейпфрута
2-3 апельсина
крес-салат

Приготування:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Поміщаємо качині ніжки у форму і добре приправляємо сіллю і свіжим меленим чорним перцем. Втираємо порошок з п'ятьма прянощами в шкіру качиних ніг, потім поміщаємо лавровий лист або два зверху м'яса.

3. Готуємо в духовці близько години, поки шкіра не стане хрусткою, і м'ясо відпаде від кістки.

4. Між тим, готуємо салат, очистивши грейпфрути та апельсини, відрізавши кінці, помістивши їх на обробну дошку.

5. Відокремлюємо м'ясо від кістки і нарізаємо шматочки. Кидаємо крес-салат з сегментованими фруктами і фруктовим соком і подаємо з качиним м'ясом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт французького тосту з шинкою і сиром чеддер.