Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 24 печива

Інгредієнти:

олія для змащування
225 г вівсянки
50 г мигдалю
60 г змішані насіння
60 г сушена журавлина
50 г шоколадний рис
100 г сиропу агави
100 г арахісового масла
125 г меду

Приготування:

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

1. Злегка смазваем форму для випічки 33x23 см.

2. Кладемо вівсянку і мигдаль в кухонний комбайн і змішуємо в протягом 10-20 секунд, поки він досить добре не зламається. Потім додаємо насіння, журавлину і рис і перемішуємо дуже добре.

3. Нагріваємо сироп агави, арахісове масло і мед в маленькій каструлі на середньому вогні до розплавлення. Перемішуємо, потім виливаємо це над сумішшю вівса і добре перемішуємо ложкою, поки він не охолоне.

4. Викладаємо у форму і розподіляємо рівномірно. Кладемо лист з плівкою зверху, потім щільно притискуємо, щоб вирівняти суміш. Залишаємо в морозильній камері протягом 1 години до установки.

5. Видаляємо верхній шар чіпляється плівки, потім опускаємо на дошку, видаляємо залишилася плівку і розрізаємо її на 24 печеньки.

6. Зберігати можна в закритій коробці в холодильнику.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт горохвого супу з беконом.