Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин-1 годину

Порції: 4-6

Інгредієнти:

Для маринаду:
1 ст. л. англійської гірчиці
1 ст. л. червоного вина
2 лайма, родзинка і сік
3 ст. л. коричневого цукру
5 зубчиків часнику
5 цибулин
кілька гілочок свіжого чебрецю
1 ст. л. приправи
100 мл легкого пива
½ ч. л. морської солі
Для курки:
1 велика курка
арахісове масло

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Приготування:

1. Для маринаду поміщаємо всі інгредієнти в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності. Натираємо курку, накриваємо кришкою і залишаємо маринуватися в холодильнику протягом як мінімум двох годин, але переважно на ніч.

2. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Витираємо надмірний маринад і натираємо маслом. Смажимо курчати, грудьми вниз, поки шкіра стане золотисто-коричневою.

3. Поміщаємо курчати на деко і запікаємо протягом 35 хвилин, у духовці або до тих пір, поки соки не стануть прозорими.

4. Виймаємо з духовки і залишаємо на 10 хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт курки по-іспанськи.