Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

6 гребінців, їх раковинах
1 ст. л. свіжого листя коріандру
3 зубчики часнику
55 г масла

1 лимон, тільки сік
2 ст. л. фундука
морська сіль і мелений чорний перець

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Приготування:

1. Відкриваємо морські гребінці. Відкидаємо верхню половину корпусу. Відрізаємо сухожилля, яке тримає плід гребінця в шкаралупі, але залишаємо плоть на місці. Поміщаємо гребінець на деко.

2. Нарізаємо коріандр, часник і цибулю-шалот. Додаємо до размягченному маслу і перемішуємо в лимонному соці і мелених фундуках.

3. Змішуємо в дуже маленькій подрібненої морської солі і перці.

4. Поміщаємо рівні кількості суміші олії і фундука на раковини гребінців.

5. Ставимо на гриль і смажимо 2-3 хвилини.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблучного штруделя.