Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

55 г коричневого цукру
25 г масла
1 яблуко
25 г родзинок
½ ч. л. меленої кориці
4 шматки готового тіста
1 яйце
Для подачі:
1 ст. л. цукрової пудри
готовий заварний крем

Приготування:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

2. Поміщаємо цукор та олію у сковорідку і плавим їх на середньому вогні. Додаємо яблуко, родзинки і корицю і добре перемішуємо.

3. Між тим, викладаємо два аркуші тіста, щоб накрити деко.

4. Поміщаємо суміш яблука в центр тіста і складаємо усі кінці, в центр, покриваючи яблуко.

5. Змащуємо верхню частину тіста яйцем. Поміщаємо в духовку і запікаємо протягом десяти хвилин, або поки тісто не стане золотисто-коричневим.

6. Щоб подавати, посипаємо цукровою глазур'ю і подаємо з заварним кремом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт печені в духовці томатів з сиром фета.