Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 18-20 шт

Інгредієнти:

300 г козячого сиру
морська сіль і мелений чорний перець
1 ст. л. меду
Для покриттів (кожен достатньо, щоб покрити 2 кульки)
2 ч. л. подрібненого рожевого перцю
1 ч. л. сезаму
½ ч. л. паприки
1 ст. л. дрібно тертого сиру пармезан
1 ст. л. дрібно нарізаного свіжого лука
1 ст. л. підсмаженого фундука

Приготування:

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

1. Поміщаємо сир в миску. Приправляємо морською сіллю і свіжомеленим чорним перцем. Збиваємо до однорідності.

2. Розбиваємо дрібні шматочки (близько однієї чайної ложки сиру, звертаємо в кулю і кладемо на тарілку.

3. Щоб покрити трюфелі, поміщаємо кожну із запропонованих начинок в маленькі миски.

4. Змішуємо мед з декількома краплями води, щоб трохи послабити його і розносимо по всьому трюфелі.

5. Поміщаємо його в миску з начинкою і крутимо її, поки вона не буде покрита рівномірно. Распологаем на блюдечку і повторюйте до тих пір, поки всі кульки не будуть покриті.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт абрикосових слойок.