Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
15 г масла
2 цибулини, подрібнені
2 зубчики часнику, нарізані
150 г свіжих морепродуктів
шафран, просочений 1 столовою ложкою води
150 г свіжих макаронних виробів, таких як лингвин, приготовані у відповідності з інструкціями на упаковці
1 ст. л. свіжого тертого пармезану

Приготування:

Популярні новини зараз

Арсен Мірзоян у фартусі показав, чим годує Тоню Матвієнко: мрія кожної жінки

Зірки "Жіночого кварталу" роздяглися для Playboy: три красуні і Гарік Корогодський

Арсен Мірзоян показав своїх жінок у всій красі: Тоня, Ніна і маленьке диво на руках

Абсолютно оголена Ольга Сумська приголомшила українців: "Це занадто!"

Показати ще

1. Нагріваємо оливкову олію в каструлі, додаємо зелений лук і обережно варимо 2-3 хвилини.

2. Додаємо часник і обсмажуємо ще хвилину. Додаємо морепродукти і шафран разом з його рідиною і варимо 2-3 хвилини. Перемішуємо в гарячих приготованих макаронах.

3. Щоб подавати, поміщаємо макарони в сервірувальні страви і посипаємо зверху тертим пармезаном.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт французького тосту з персиками.