Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
15 г масла
2 цибулини, подрібнені
2 зубчики часнику, нарізані
150 г свіжих морепродуктів
шафран, просочений 1 столовою ложкою води
150 г  свіжих макаронних виробів, таких як лингвин, приготовані у відповідності з інструкціями на упаковці
1 ст. л. свіжого тертого пармезану

Приготування:

Популярні новини зараз

Відомий співак Девід Олні помер просто на сцені: "Не упустив гітару, був ніжний, як завжди"

Модель, яка випала з вікна онука Михалкова, відкрила рот й простогнала правду: "На все життя"

Привіт горілка, бувай вино: любителям оковитої зробили "приємний" сюрприз, деталі

Жінки йтимуть на пенсію у 55: Зеленський вніс поправки до закону 4-х річної давності

Показати ще

1. Нагріваємо оливкову олію в каструлі, додаємо зелений лук і обережно варимо 2-3 хвилини.

2. Додаємо часник і обсмажуємо ще хвилину. Додаємо морепродукти і шафран разом з його рідиною і варимо 2-3 хвилини. Перемішуємо в гарячих приготованих макаронах.

3. Щоб подавати, поміщаємо макарони в сервірувальні страви і посипаємо зверху тертим пармезаном.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт французького тосту з персиками.