Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії
1 картопля, очищений і розрізаний на дрібні кубики
2 зубчики часнику, нарізані
2 гілочки чебрецю
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

1. Нагріваємо оливкову олію на сковороді, додаємо кубики картоплі і обсмажуємо протягом п'яти хвилин.

2. Додаємо часник і чебрець, добре приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем і обсмажуємо до золотисто-коричневого кольору.

3. Щоб подавати, кладемо обсмажену часниковий картоплю в сервірувальну тарілку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблук з заварним кремом.