Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

2 гриба Портобелло
2 зубчики часнику, нарізані
2 ст. л. нарізаної свіжої петрушки
3 ст. л. оливкової олії
сіль і мелений чорний перець
85 г Стилтона
Для подачі:
кілька гілочок свіжої петрушки
½ лимона, нарізати кільцями

Приготування:

Популярні новини зараз

Дворазовий чемпіон світу переїхав пішохода: помер у "швидкій"

Із Франківська може зникнути легендарний ринок, селяни лютують: "Де продати сало і молоко?"

Помер соліст "Піснярів" Леонід Борткевич

Вдова Кернеса Гайсинська позбулася двох "дітей" покійного мера

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Поміщаємо гриби на антипригарний лист для випічки, посипаємо часником і петрушкою і поливаємо олією. Приправляємо добре сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

3. Переносимо в духовку і випікаємо протягом 8-10 хвилин або поки гриби не почнуть пом'якшуватися.

4. Виймаємо з духовки і поміщаємо рівну кількість сиру на кожен гриб. Повертаємо в духовку ще на 3-4 хвилини або поки сир не розтане.

5. Щоб подавати, покласти гриби на сервірувальні тарілки і прикрашаємо петрушкою і лимонними кільцями.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблук з заварним кремом.