Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

1 свиняча відбивна, жир видалений
1 ст. л. оливкової олії
1 шалот нарізану
1 ст. л. бальзамічного оцту
1 ч. л. коричневого цукру
½ кулі моцарелла
Для соусу
3 анчоуса
жменя базиліка
1 зубчик часнику
85 мл оливкової олії 

Приготування:

Популярні новини зараз

Як розпізнати загрозу інфаркту та врятувати своє життя: симптоми, профілактика й лікування

Головне за день четверга, 23 січня: зменшення зарплат, ліки від смертельного коронавірусу та 100 секунд до кінця світу

Людству залишилося 100 секунд: стрілки годинника Судного дня завмерли на катастрофічній позначці

Летючу тварюку згодували натовпу людей, заразивши небезпечним вірусом: тисячі постраждалих

Показати ще

1. Нагріваємо духовку до 220 градусів.

2. Нагріваємо половину масла в сковороді і повільно обсмажуємо цибулю-шалот протягом 3-4 хвилин або до тих пір, поки не зм'якне. Додаємо бальзамічний оцет і цукор і жаримо до тих пір, поки оцет не зменшиться, і цибуля-шалот не буде карамелізована.

3. Нагріваємо решту масла в сковороді і обсмажуємо свинину 2-3 хвилини з кожного боку.

4. Наверх свинини кладемо цибулю-шалот і моцарелу і запікаємо в духовці протягом п'яти хвилин або до золотистого кольору.

5. Для соусу змішуємо анчоуси, базилік, часник і масло в кухонному комбайні до однорідності.

6. Поміщаємо свинячу відбивну на тарілку і подаємо з соусом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт свіжої пасти з морепродуктами.