Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
¼ цибулини
25 г подрібненого фаршу
4 цибулі-порею
100 г свіжого гороху
150 мл курячого бульйону
сіль і мелений чорний перець
1 ст. л. подвійних вершків
Приготування:
Олександр Пономарьов з відром і щіткою потрапив у "рабство": "Валя змусила"
Бліда Тоня Матвієнко налякала українців: "Останній день..."
Свинина зустріне великодні свята різким подорожчанням: скільки доведеться віддати за шашлик
Юний Андрійко залишився без ніг через скажену електричку і мріє лише про одне: "Це страшно, коли тобі 17"
1. Нагріваємо олію в середній каструлі. Додаємо цибулю, фарш і цибулю-порей і варимо чотири хвилини.
2. Додаємо горошок і бульйон в каструлю і варіть 3-4 хвилини.
3. Переносимо суміш в миску кухонного комбайна і приправляємо сіллю і свіжим меленим чорним перцем. Змішуємо суміш, поки суп не буде мати гладку текстуру. Виливаємо суп назад в каструлю і тушкуємо до повного нагрівання, але не кип'ятимо.
4. Щоб подавати, выливеам суп в чисту миску і прикрашаємо подвійними вершками.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженої картоплі з часником.