Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

4 курячих міні-філе
1 ст. л. соєвого соусу
1 апельсин, тільки родзинка
2 ст. л. оливкової олії
4 дерев'яні шампури, просочених водою протягом десяти хвилин

Приготування:

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

1. Поміщаємо філе в маленьку миску і додаємо соєвий соус, апельсинову масу і оливкове масло. Залишаємо в сторону на п'ять хвилин, щоб маринувати.

2. Нанизуємо кожне міні-філе курки на шампур. Нагріваємо сковорідку і обсмажуємо курячі шампури протягом трьох хвилин з кожного боку або до готовності. Негайно подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ятного різотто з лососем.