Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

1 ст. л. масла
½ цибулі-порею
¼ ч. л. каєнського перцю
5 ст. л. подвійних вершків
сіль і мелений чорний перець
100 г сиру чеддер, тертий

Приготування:

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Нагріваємо масло в маленькій каструлі і обсмажуємо цибулю протягом 3-4 хвилин або до м'якості.

3. Додаємо кайенский перець і подвійні вершки і кип'ятимо протягом 3-4 хвилин або до тих пір, поки вони злегка не товщають. Приправляємо за смаком, сіллю і свіжомеленим чорним перцем і ложкою викладаємо в маленьку форму.

4. Посипаємо тертим сиром, потім переносимо в духовку і запікаємо протягом п'яти хвилин, або поки сир не розплавиться і не стане золотим. Негайно подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт найкращих шоколадних брауні з малиновим кремом.