Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

9 ст. л. томатного кетчупу
3 ст. л. солодового оцту
4 ст. л. темного цукру мусковадо
2 зубчики часнику
4 курячі грудки
1 маленький цибулю, грубо нарізаний
2 червоних перцю
227 г соку ананасів у
100 г гороху з цукром
обсмажені горіхи кеш'ю, необов'язково

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Приготування:

1. У великій мікрохвильовій посуді ретельно змішуємо кетчуп, оцет, цукор і часник з куркою, цибулею і перцем. Готуємо в мікрохвильовці, на високій потужності протягом 8-10 хвилин.

2. Перемішуємо в шматочках ананаса і цукровому горошку і повертаємо в мікрохвильову піч ще 3-5 хвилин, поки курка не буде повністю приготовлена. Залишаємо на кілька хвилин, потім додаємо кешью, якщо використовуєте, і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинячих відбивних.