Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4-6

Інгредієнти:

1 кг картоплі 
400 мл молока
25 г масла

25 г борошна 
4 цибулини, дрібно нарізані
1 суміш риби (тріска, лосось, копчена пікша і т. д., вага близько 320 м-400 г залежно від розміру упаковки)
1 ч. л. англійської гірчиці
½ пакет 25 г або дрібні цибулини, дрібно обрізані
жменька замороженої кукурудзи
жменю тертого чеддера

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до позначки 200 °.

2. Кладекм 1 кг картоплі, наливаємо в каструлю і достатню кількість води, щоб покрити їх. Доводимо до кипіння і потім кип'ятимо до готовності.

3. При приготуванні, ретельно проціджуємо і додаємо молоко молоко і масло. І приправляємо млотым чорним перцем.

4. Кладемо 25 г вершкового масла, 25 р простий борошна і 4 дрібно нарізаного лука в іншу каструлю і акуратно нагріваємо до тих пір, поки масло не розтане, регулярно помішуючи. Готуємо 1 -2 хвилини.

5. Поступово збиваємо в 400 мл молока, використовуючи повітряний шарнір, якщо він у вас є. Доводимо до кипіння, помішуючи, щоб уникнути грудок і прилипання до дна каструлі. Готуємо 3 - 4 хвилини до загущення.

6. Знімаємо з вогню і перемішуємо до 320-400г змішаної риби, 1 ч. л. гірчиці. Ложкою викладаємо в духовку.

7. Кладемо картоплю зверху і посипаємо жменею тертого сиру чеддер.

8. Готуємо в духовці протягом 20 - 25 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цього рататуя.