Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 цибулю, дрібно нарізаний
2 ст. л. оливкової олії
350 г різотто-рису
1 зубчик часнику
1½ л киплячого рослинного бульйону
170 г копченого лосося, три чверті нарізаного
85 г маскарпоне 
3 ст. л. листової петрушки, нарізаною
терта лимонна цедра, плюс сік
жменька рукколи

Приготування:

1. Обсмажуємо цибулю в олії протягом 5 хвилин. Додаємо рис і часник, потім варимо 2 хвилини, постійно помішуючи. Заливаємо третю частину бульйону і встановлюємо таймер на 20 хвилин. Кип'ятимо, періодично помішуючи до тих пір, поки бульйон не будуть поглинений, потім додаємо половину решти бульйону і продовжуємо готувати, трохи помішуючи.

2. Вливаємо в останню частину бульйону, розмішуємо, потім тушкуємо до готовності. Додаємо подрібнений лосось, сир, петрушку і лимонну цедру. Подрібнюємо з чорним перцем, але не додаємо сіль, оскільки лосось буде достатньо солений. Залишаємо на 5 хвилин, щоб охолонути.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медовика.