Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

Для цукрового сиропу:
100 г золотого цукру
Для коктейлю:
лід
100 мл горілки
50 мл свіжозвареної кави еспресо
50 мл кави-лікеру (ми використовували Kahlua)
4 кавових зерна (необов'язково)

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Приготування:

1. Поміщаємо цукор в маленьку каструлю на середньому вогні і виливаємо 50 мл води. Перемішуємо і доводимо до кипіння.

2. Вимикаємо вогонь і даємо суміші охолонути. Ставимо 2 склянки мартіні в холодильник, щоб охолодитися.

3. Як тільки цукровий сироп стане холодним, виливаємо 1 ст. л. в шейкер для коктейлів разом з жменькою льоду, горілки, кави і лікеру для кави. Встряхивем.

4. Проціджуємо в охолоджені келихи. Прикрашаємо кожен кавовими зернами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цвітної капусти з сиром.