Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 ст. л. масла
1 цибулю, нарізану
300 г різотто-рису
100 мл білого вина
400 г помідорів
200 г замороженого смаженого перцю
500 мл рослинного бульйону
жменю плоскої листової петрушки, нарізана
пармезан, щоб служити (необов'язково)

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 200 °. Нагріваємо олію в жаростійкої каструлі, потім обсмажуємо цибулю протягом декількох хвилин до розм'якшення. Піднімаємо вогонь, додаємо рис, перемішуємо, потім обсмажуємо ще 1 хвилину. Вливаємо вино, якщо використовуєте, помішуючи до повного вбирання, потім додаємо помідори, перець і 400 мл бульйону. Накриваємо і запікаємо в духовці протягом 25 хвилин, поки рис не стане м'яким і кремовим.

2. Додаємо бульйон, що залишився і петрушку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт томатного соусу з базиліком всього за 10 хвилин.