Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

150 г борошна, плюс трохи додатково
70 г ниркового сала
невелика жменя петрушки, нарізана (за бажанням)

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Приготування:

1. Зважуємо борошно в миску і додаємо сіль ½ ч. л. Перемішуємо салат і петрушку, якщо використовуєте. Робимо колодязь в центрі і додаємо 3 ст. л. холодної води, змішуємо з тестом, додавши більше води, поки тісто не стане твердим, але податливим. Поділяємо на 8 рівних частин і кидаємо трохи більше борошна в кульки.

2. Коли бульйон готовий, кладемо пельмені зверху і накриваємо кришкою. У духовці при температурі 140 ° готуємо бульйон і пельмені протягом 20 хвилин, потім знімаємо кришку і готуємо ще 10 хвилин, поки вони не стануть коричневими і не надуются.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблочно-карамельного торта.