Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 мл молока
4 ст. л. борошна
50 г масла
100 г тертого міцного чеддера

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Приготування:

1. Наливаємо 500 мл молока у велику каструлю і додаємо 4 столові ложки борошна і 50 г масла.

2. починаємо збивати суміш. Швидко збиваємо, коли масло тане, і суміш доходить до кипіння - борошно зникне, і соус почне загусати.

3. Збиваємо ще 2 хвилини, потім перемішуємо в 100 г тертого сиру чеддер до тих пір, поки він не розтане.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з тунцем і авокадо.