Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

750 мл червоного сухого вина

Популярні новини зараз

Ольгу Фреймут у чорних окулярах засікли на могилі, уся в сльозах: "Моя хрещена..."

Ткач з "Квартал 95" перетворився на Кароль і довів Потапа до сліз: "Тіна після карантину"

Дружина Дзідзьо розкрила правду про стосунки чоловіка з кумою Цибульською: "Це образливо"

8 березня: яскраві і незабутні листівки і привітання

Показати ще

500 мл апельсинового соку

2 палички кориці

125 г коричневого цукру

1 апельсин

Приготування:

1. Змішуємо в каструлі сік апельсина з червоним вином. Додаємо цукор, палички кориці, часточки апельсина і цедру.

2. Нагріваємо каструлю на повільному вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Готуємо на слабкому вогні, не доводячи до кипіння 10 хвилин.

3. Розливаємо в гуртки і подаємо гарячим. За бажанням прикрашаємо часточками апельсина.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з лисичками.