Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧас приготування: 20 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
750 мл червоного сухого вина
Ольгу Фреймут у чорних окулярах засікли на могилі, уся в сльозах: "Моя хрещена..."
Ткач з "Квартал 95" перетворився на Кароль і довів Потапа до сліз: "Тіна після карантину"
Дружина Дзідзьо розкрила правду про стосунки чоловіка з кумою Цибульською: "Це образливо"
8 березня: яскраві і незабутні листівки і привітання
500 мл апельсинового соку
2 палички кориці
125 г коричневого цукру
1 апельсин
Приготування:
1. Змішуємо в каструлі сік апельсина з червоним вином. Додаємо цукор, палички кориці, часточки апельсина і цедру.
2. Нагріваємо каструлю на повільному вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Готуємо на слабкому вогні, не доводячи до кипіння 10 хвилин.
3. Розливаємо в гуртки і подаємо гарячим. За бажанням прикрашаємо часточками апельсина.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з лисичками.