Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г спагетті

Популярні новини зараз

Дружина Віктора Павлика показала, в чому плюси чоловіка 50+: оце так сосиска!

Комунальні тарифи та ціни весни: що подорожчає вже з 1 березня

Леся Нікітюк нагодувала свого чоловіка і налякала майбутню свекруху: "Не помила посуд"

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко зламали українцям мозок дивним кадром: оптична ілюзія?

Показати ще

8 зубчиків часнику

2 перця чилі

50 г петрушки

100 мл оливкової олії

0,5 лимона

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Доводимо воду в каструлі до кипіння і варимо спагетті. За 5 хвилин до готовності розігріваємо сковороду і на оливковій олії обсмажуємо часник і перець чилі. Коли часник стане м'яким додаємо петрушку, помішуємо і прибираємо з вогню.

2. Коли спагетті будуть аль денте, додаємо їх в сковороду. Тушкуємо на низькому вогні 1 хвилину, завжди помішуючи. Потім додаємо сік лимона і цедру, приправляємо, перемішуємо. Подаємо до столу.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з плавленим сиром.