Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г борошна

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

200 г маргарину

½ склянки води

1 ч. л. оцту

100 г джему

20 г цукрової пудри

Приготування:

1. Висипаємо борошно гіркою. У неї додаємо розігрітий маргарин і ретельно розтираємо.

2. Змішуємо разом оцет і воду, додаємо в борошняну суміш і замішуємо тісто. Залишаємо його в холодильнику на 1 годину.

3. Далі розкачуємо тісто в тонкий пласт і нарізаємо трикутниками.

4. Біля основи трикутників поміщаємо джем і звертаємо рулетиками.

5. Рогалики випікаємо в попередньо розігрітій духовці протягом 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх мюслі з горіхами і какао.