Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г буряків

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

300 г моркви

400 г картоплі

200 г солоних огірків

400 г консервированого горошку

200 г квашеної капусти

сіль і перець за смаком

рослинне масло за смаком

Приготування:
1.Буряк, картоплю і моркву варимо не очищеными. Потім охолоджуємо.

2. Огірки нарізаємо кубиками, капусту дрібно нарізаємо.

3. Очищаємо овочі і нарізаємо невеликими кубиками.

4. Змішуємо всі інгредієнти, приправляємо за смаком і заправляємо рослинною олією. При подачі прикрашаємо зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стейків в винному соусі.