Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г листкового тіста

Популярні новини зараз

Тимошенко з'явилася на роботу в берцях від Prada: українцям показали ціну, краще присядьте

Меладзе відверто розповів, що відбувається у стосунках з Брежнєвою: вагітність чи розлучення

Легендарний містик озвучив пророцтво про Третю світову, винен Трамп: все живе під загрозою

Таємничу незнайомку, яка зірвала марафон Зеленського шукають всією країною: "Розкопати і висвітлити"

Показати ще

250 г волоських горіхів

300 г цукру

125 мл води

80 г вершкового масла

15 мл лимонного соку

1 ч. л. меленої кориці

Приготування:

1. Розчиняємо 250 г цукру 125 г води і доводимо сироп до кипіння. Потім додаємо лимонний сік і кип'ятимо ще 5 хвилин на середньому вогні.

2. Тісто ділимо навпіл, розгортаємо 2 прямокутника. Один кладемо у форму для випічки. Посипаємо рубаними горіхами, цукром і корицею. Накриваємо другим пластом тіста, злегка притискаємо. Змащуємо пахлаву вершковим маслом і ножем злегка робимо ромбики.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо спочатку 24 хвилин, а потім ще 10 хвилин при температурі 200 грудусов. Пахлаву виймаємо з духовки і поливаємо сиропом. Коли він охолоне нарізаємо ромбиками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рататуя всього за 30 хвилин.