Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

350 г макаронів

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

2 помідора

250 г печеної курки

½ головки репчатго цибулі

3 ст. л. гірчичного соусу з базиліком

Приготвление:

1. Для початку варимо макарони до нормальної готовності. Цибулю обсмажуємо в олії до золотистої скоринки, додаємо кубики з помідорів і курку. Тушкуємо все разом 5 хвилин, і додаємо гірчичний соус з базиліком.

2. Зливаємо макарони і додаємо їх до помідорів і курки. Готуємо 5 хвилин.

3. Пасту при подачі посипаємо тертим сиром і цибулею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт мигдалевого пирога.