Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

100 г печериць

Популярні новини зараз
Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

2 головки цибулі

1 ч. л. борошна

2 ст. л. вершкового масла

50 мл вершків

50 г твердого сиру

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Подрібнюємо цибулю і гриби, обсмажуємо їх з сіллю і перцем на вершковому маслі. Додаємо борошно і перемішуємо.

2. Розкладаємо грибну суміш по формочках, заливаємо вершками і посипаємо тертим сиром.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо жюльєн 20-25 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ідеального шоколадного пудингу.