Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

6 шт буряків

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

¾ склянки води

2 зубчики часнику

1 ст. л. оливкової олії

1 ст. л. свіжої кінзи

1 стебло зеленої цибулі

2 ч. л. волоських горіхів

Приготування:

1. Добре промиваємо буряк і викладаємо в каструлю для мікрохвильовки. Заливаємо водою і додаємо неочищені зубчики часнику. Накриваємо кришкою і ставимо в мікрохвильову піч приблизно на 6-9 хвилин, поки буряк не стане м'яким.

2. Викладаємо буряк і часник і залишаємо охолонути.

3. Буряк очищаємо, ріжемо навпіл, а потім ріжемо на тонкі скибочки.

4. Очищаємо часник і розминаємо в пюре. Перекладаємо в миску і додаємо масло, оцет і коріандр. Солимо і перчимо за смаком.

5. Додаємо буряк, добре перемішуємо і кладемо на тарілки. Зверху посипаємо горіхами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші, запеченої у фользі.