Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 буряка

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

1 гранат

2 апельсина

70 г козячого сиру

200 мл апельсинового соку

200 г салатних листків

5 ст. л. бальзамическного оцту

Приготування:

1. Варимо до готовності буряк. Остуджаємо і нарізаємо кубиками. Гранат розбираємо на зерна.

2. Очищаємо апельсин і вирізаємо м'якоть без плівок. Кожну часточку ріжемо на 3 частини.

3. Для соусу в невеликому ковшику выпаровуємо бальзамічний оцет до загустіння, додаємо апельсиновий сік і варимо до легкої густоти.

4. На тарілку викладаємо невеликий шар суміші салатних листків, на них частину буряків, апельсина і козячого сиру. Чергуємо ці верстви до кінця. Зверху поливаємо соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пікантних морквяно-апельсинових капкейків.