Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г картоплі

3 морквини

2 ріпи

2 головки цибулі

2 помідора

1 ст. л. борошна

3 ст. л. рослинного масла

2 склянки м'ясного бульйону

2 ст. л. рубаної петрушки

Приготування:

1. Для рагу використовуємо різні овочі в залежності від сезону.

2. Очищаємо і миємо овочі, нарізаємо великими кубиками.

3. Тушкуємо моркву, ріпу, брукву. Капусту і квасолю варимо у воді, а картоплю і цибулю обсмажуємо з маслом.

4. Окремо підсмажуємо борошно, розводимо відваром від овочів, додаємо дрібно нарізані помідори і кип'ятимо.

5. Заливаємо соусом овочі, складені в одну каструлю, додаємо сіль, перець, 3-4 гвоздики, корицю. Накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 15-20 хвилин.

6. При подачі на стіл можна прикрасити зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного салату з сухариками.