Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г картоплі
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко зламали українцям мозок дивним кадром: оптична ілюзія?
Полякова, Осадча, Цибульська чекають на появу цієї крихітки: хто батько
Григорію Чапкісу - 91: шлях до слави, тяжка хвороба та чотири кохання легендарного хореографа
Перехід на "літній час" скасовується? У Зеленського готові вирішити болюче питання українців
3 морквини
2 ріпи
2 головки цибулі
2 помідора
1 ст. л. борошна
3 ст. л. рослинного масла
2 склянки м'ясного бульйону
2 ст. л. рубаної петрушки
Приготування:
1. Для рагу використовуємо різні овочі в залежності від сезону.
2. Очищаємо і миємо овочі, нарізаємо великими кубиками.
3. Тушкуємо моркву, ріпу, брукву. Капусту і квасолю варимо у воді, а картоплю і цибулю обсмажуємо з маслом.
4. Окремо підсмажуємо борошно, розводимо відваром від овочів, додаємо дрібно нарізані помідори і кип'ятимо.
5. Заливаємо соусом овочі, складені в одну каструлю, додаємо сіль, перець, 3-4 гвоздики, корицю. Накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 15-20 хвилин.
6. При подачі на стіл можна прикрасити зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного салату з сухариками.