Догодити символу наступаючого року – Свині буде не так складно, адже це досить невибаглива тварина. Покровителька року любить поїсти, стіл повинен ломитися від страв.

Багато українців звикли, що на столі в новорічну ніч обов'язково повинно бути в якості гарячого запечене м'ясо або птиця, проте в 2019 краще відмовитися від цієї традиції. Під забороною, в першу чергу, свинина на столі. Адже символ року може засмутитися і це загрожує неприємностями.

При бажанні можна запекти курку або індичку, хоча і це не найкраща ідея. У цьому випадку удача може "полетіти" від вас вже в новорічну ніч, а значить, в 2019 році вам доведеться зіткнутися з новими труднощами.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Оптимальним варіантом стане замінити м'ясні страви на рибні. Це більш легкий продукт і риба сама по собі на святковому столі є символом достатку і гармонії. З допомогою страв з риби ви зможете залучити в свій будинок фінансову удачу і благополуччя.

Не варто робити занадто пісне новорічне меню, Жовтої Свині навряд чи сподобається ця затія. Проте не перестарайтеся, помірність – найкраще, що ви можете зробити в цю ніч.

Раніше повідомлялося, що є один простий рецепт, щоб зустріти в 2019 році Новий рік з стравами у вигляді свинки на столі: ви готуєте будь-який вподобаний вам салат. Тільки верхній шар обов'язково повинен бути білим. Наприклад, тертий сир або білок яйця.

Ви викладаєте салат в довгастої форми, схожої на тулубі свині. Пяточок і вушка робите з ковбаски. Оченята – з маслин. На свій розсуд можете прикрасити страву петрушкою або листям салату.

Нагадаємо, Новорічне меню 2019: найкращі рецепти до свята. Не завжди просто накрити новорічний стіл, але ми вам допоможемо в цьому.

Як повідомляв Знай. ua, Новий рік 2019: куряча відбивна в клярі. Всім вашим гостям сподобається такий рецепт.

Знай. ua писав, що Різдво 2019: рецепт медових пряників з імбиром. Приголомшливий рецепт традиційних різдвяних пряників.