Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 вірменський лаваш
Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще
100 г сиру
100 г сиру фета
зелень за смаком
1 яйце
часник за смаком
Приготування:
1. Змішуємо разом бринзу і сир, додаємо подрібнену зелень і часник за смаком.
2. лаваш розрізаємо на великі квадрати, кладемо всередину начинку, звертаємо конвертом, змащуємо яйцем і запікаємо в духовці протягом 5-10 хвилин при температурі 180-200 градусів.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цибульного супу.