Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

сіль і перець за смаком

Популярні новини зараз

"Це Різдво потрясе світ": чоловік стверджує, що прийшов з 2485 року, і попередив людство

Григорій Решетник з дружиною показали своє щастя: "Слюні течуть, а ти..."

Головне за ніч: загибель українця в Польщі, помста Кіркорова Пугачовiй, зірване весілля Огнєвіч і заміна пакетам із пластику

Фіналіст "Холостячки" спалився Гриші Решетнику, що вже переїхав до Злати Огнєвіч: "Тримайся в подробицях"

Показати ще

700 г картоплі

3 шматка бекону

1 головка червоної цибулі

4 ст. л. білого винного соусу

3 ст. л. зернистої гірчиці

Приготування:

1. У киплячій воді варимо картоплю до готовності. Зливаємо, охолоджуємо і розрізаємо на половинки. Перекладаємо в миску.

2. У сковороді, на середньому вогні обсмажуємо нарізані скибочки бекону. Додаємо подрібнену цибулю і обжарюємо, помішуючи, 3-4 хвилини. Далі прибираємо з вогню і вмішуємо 3 ст. л. оцту і гірчицю.

3. Викладаємо у теплу картоплю соус з беконом і перемішуємо. Солимо і перчимо. За бажанням додаємо ще трохи оцту. Подаємо теплим.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.