Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

6 тортилій

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

600 г курячого філе

200 г рису

4 помідора

2 головки цибулі

3 солодких перця

100 г зелені

150 г сиру

100 г кетчупу

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо курку і, помішуючи, смажимо 10 хвилин на рослинній олії, солимо і перчимо. Додаємо нарізані помідори, цибулю, солодкий перець, поливаємо кетчупом і тушкуємо на повільному вогні 5 хвилин.

2. Далі змішуємо з відвареним рисом і тертим сиром. Додаємо подрібнену зелень.

3. Викладаємо цю суміш на коржі, загортаємо і прогріваємо в духовці, щоб сир розплавився.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.