Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 10 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г замороженої цвітної капусти

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

500 г філе курячої грудки

400 г зеленої стручкової квасолі

1 ріпчаста цибуля

1 морква

200 мл вершків

150 г твердого сиру

3 яйця

1 пучок кропу

2 ч. л. рослинного масла

Приготування:

1. Варимо в підсоленій воді куряче філе, відокремлюємо м'якоть.

2. В цьому ж бульйоні варимо капусту і квасолю, приблизно 7 хвилин.

3. Цибулю і терту моркву трохи обсмажуємо на 1 ч. л. масла.

4. Філе подрібнюємо в блендері. Відварені овочі теж подрібнюємо.

5. Далі змішуємо вершки, яйця, натертий сир, солимо за смаком.

6. Змішуємо всі інгредієнти разом.

7. Змащуємо форму для випічки маслом, викладаємо в неї масу і випікаємо в духовці приблизно 40 хвилин до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт риби в картопляній скоринці.