Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 3

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

600 г курячого філе

1 головка цибулі

2 картоплі

1 морквина

2 ст. л. томатної пасти

300 г соусу каррі

1 банка кокосового молока

сіль за смаком

250 г рису

Приготування:

1. Нарізаємо овочі і м'ясо невеликими кубиками. М'ясо солимо і перчимо, скроплюємо оливковою олією і обсмажуємо. Додаємо цибулю і моркву. Через пару хвилин додаємо картоплю, заливаємо кокосовим молоком і тушкуємо на невеликому вогні.

2. Насіння і листя обсмажуємо без масла, остуджуємо і подрібнюємо. Додаємо куркуму. Свіжі чилі, цибулю, імбир подрібнюємо в блендері, з'єднуємо з помідорами і порошком.

3. Готовий соус змішуємо з м'ясом і овочами, додаємо томатну пасту, солимо і доводимо до готовності.

4. Окремо варимо рис.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смаженого рису з морепродуктами.