Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 8

Інгредієнти:

200 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Рахунки за світло стануть меншими: хто зі споживачів зможе віддавати скромніші суми "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію
Показати ще

150 г цукру

4 яйця

150 г родзинок

100 г кураги

100 г чорносливу

150 г горіхів

300 г борошна

3 ч. л. розпушувача

Приготування:

1. Сухофрукти замочуємо в холодній воді і залишаємо на 15 хвилин.

2. Вершкове масло нарізаємо на кубики, розтираємо з цукром. Розбиваємо в миску яйця і перемішуємо.

3. Сухофрукти нарізаємо на маленькі шматочки. Горіхи подрібнюємо.

4. Додаємо сухофрукти та горіхи в миску з тістом.

5. Борошно просіваємо з розпушувачем і замішуємо тісто.

6. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Форму для кексу змащуємо маслом, застеляємо папером для випічки, заповнюємо її тістом і ставимо в духовку на 50 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматної свинини в духовці.