Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

150 г телячого окосту

Популярні новини зараз

На світ насувається "найбільша за п'ятдесят років" небезпека, відчує кожен

Зеленський влаштував коллапс в столиці після прощання з "ангелами" МАУ в "Борисполі"

Привіт горілка, бувай вино: любителям оковитої зробили "приємний" сюрприз, деталі

Залишили без їжі, води та грошей: авіакомпанія Ryanair влаштувала дикі випробування пасажирам в Україні

Показати ще

3 ст. л. борошна

1 яйце

сіль і перець за смаком

3 ст. л. панірувальних сухарів

лимон за смаком

Приготування:

1. Шматок м'яса, товщиною 2 см, розрізаємо вздовж навпіл, розгортаємо як метелика, відбиваємо плоским молотком між змазаними оливковою олією листами пергаментного паперу до товщини в 4-5 мм.

2. Збиваємо яйця, солимо і перчимо. М'ясо солимо, перчимо і занурюємо в борошні, яйці і сухарях. Ставимо шніцель в холодильник на 5 хвилин.

3. Смажимо на чавунній сковороді на середньому вогні 4 хвилини, поливаючи зверху гарячим маслом зі сковороди. Перевертаємо і смажимо ще 3 хвилини, до рум'яної скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляної запіканки з беконом і цибулею.