Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

2,4 склянки борошна

Популярні новини зараз
Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

200 г маргарину

1 яйце

½ склянки цукру

2 ст. л. майонезу

½ ч. л. соди

½ склянки варення

1 ст. л. лимонного соку

Приготування:

1. Борошно розмішуємо з содою, натираємо туди маргарин на тертці, руками розтираємо в крихту.

2. Яйце збиваємо з цукром, додаємо лимонний сік і майонез. Перемішуємо.

3. Додаємо яєчну суміш до крихти і вимішуємо еластичне тісто.

4. Ділимо його на 2 частини, один кладемо в плівку і в морозильник на 10 хвилин.

5. Інший шматок тонко розкачуємо на деко.

6. Змащуємо варенням або повидлом на ваш смак.

7. Натираємо холодне тісто з морозилки на крупній тертці по всій поверхні.

8. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рататуя з кабачка з рисом.