Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 12

Інгредієнти:

1 яблуко

¾ склянки вівсяних пластівців

3 ст. л. яблучного соку

60 г вівсяного борошна

¼ склянки кешью

¼ склянки фініків без кісточок

½ ч. л. кориці

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів і змащуємо форму оливковою олією.

2. Змішуємо всі інгредієнти - натираємо яблуко, нарізаємо горіхи і фініки. 

3. Залишаємо цю суміш приблизно на 20 хвилин.

4. Перекладаємо суміш у форму і акуратно вирівнюємо поверхню.

5. Випікаємо протягом 30 хвилин. Потім нарізаємо квадратиками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з індички з яєчною локшиною.