Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 баклажана

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

500 г помідорів

2 яйця

250 г сиру моцарелла

50 г сиру пармезан

50 г борошна

щіпка солі

щіпка перцю

базилік за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо баклажани смужками, занурюємо в борошно і обсмажуємо.

2. Готові баклажани витираємо серветкою. Ошпарюємо помідори, очищаємо від шкіри, укладаємо в каструлю і додаємо до них базилік і сіль. Тушкуємо, поки помідори не перетворяться в однорідну масу.

3. Змащуємо маслом форму для запікання з високими стінками. Злегка покриваємо дно томатним соусом. Потім викладаємо частину баклажанів.

4. Збиваємо яйце з сіллю і перцем. Цією сумішшю поливаємо баклажани.

5. Нарізаємо моцарелу і укладаємо наступним шаром. Зверху посипаємо тертим пармезаном. Укладаємо таким чином всі шари.

6. Запікаємо в духовці приблизно 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирників з морквою.