Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

6 шт. картоплі

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

2 солодких перця

2 зубчики часнику

100 г сиру фета

сіль за смаком

4 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Нарізаємо картоплю соломкою.

2. Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо картоплю майже до готовності. Солимо.

3. Подрібнюємо часник і додаємо його в картофшку.

4. Додаємо вогню, всипаємо фету і накриваємо кришкою.

5. Залишаємо на 3 хвилини. Вимикаємо вогонь.

6. Додаємо нарізаний перець. Накриваємо кришкою. Чекаємо ще 3 хвилини і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибних фрикадельок у вершковому соусі.