Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

225 г борошна

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

225 г цукру

100 г смаженого мигдалю

50 г кураги

50 г родзинок

½ розпушувача

3 яйця

1 лимон

30 г ванільного цукру

Приготування:

1. Як слід розмішуємо цукор з яйцями, додаємо борошно і розпушувач. Знову перемішуємо, потім додаємо нарізані навпіл мигдаль і курагу, родзинки і цедру одного лимона.

2. Отриману масу ділимо на 2 частини і викладаємо на деко двома ковбасками.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо біскотті протягом 20 хвилин. Потім нарізаємо впоперек на шматочки і ставимо ще на 10 хвилин у духовку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в хрусткій паніровці.