Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

350 г спагеті

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

200 г тунця в олії

1 цибулина

1 зубчик часнику

1 банку консервованих помідорів

1 червоний стручковий перець

7 ст. л. оливкової олії

сіль і перець за смаком

зелень за смаком

Приготування:

1. Варимо пасту в підсоленій воді до готовності.

2. Злегка обсмажуємо часник і червоний перець, додаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору.

3. Виймаємо з банки тунець, даємо стекти зайвому маслу і додаємо на сковороду, розім'явши виделкою і тримаємо в стані легкого кипіння 2-3 хвилини.

4. Додаємо томати, перемішуємо, додаємо сіль і перець. Тушкуємо 5-10 хвилин.

5. Відкидаємо пасту на друшляк, кладемо на сковороду і тримаємо на вогні кілька хвилин, щоб вона просочилася підливою. Готову пасту посипаємо свіжою зеленню і пряною травою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного ганаша.