Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

250 г фініків

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

100 г вершкового масла

4 ст. л. цукру

1 ч. л. соди

200 г борошна

3 яйця

1 ст. л. розпушувача

2 ст. л. натурального йогурту

2 ст. л. какао

2 ч. л. кориці

Приготування:

1. Фініки кладемо в каструлю, додаємо соду і 200 мл киплячої води, залишаємо на 2 хвилини і виливаємо воду. Подрібнюємо фініки до стану густої пасти в блендері. Збиваємо масло і цукор, додаємо яйця, борошно, корицю, какао і все перемішуємо. Потім додаємо йогурт, розпушувач і подрібнені фініки.

2. Розігріваємо духовку до 180 градусів, викладаємо тісто у форму і випікаємо протягом 35 хвилин.

3. Для шоколданого соусу змішуємо 100 мл рослинного масла, 6 ст. л. цукру, 3 ст. л. какао і варимо суміш на повільному вогні до загусання.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт швидкого кавового пирога.