Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

15 г вершкового масла

Популярні новини зараз

Нова шахрайська схема залишить українців без копійки: як аферисти добираються до банківських рахунків

"Вечірній Квартал" без Жидкова: артист пояснив, чому "випав" з концерту

Українці примудрилися перетворити купюру у 1000 гривень на "золоту жилу": як роблять "гроші з повітря"

Донька покійного Скрябіна вразила українців своєю красою, копія Кузьми

Показати ще

8 морквин

2 зубчики часнику

500 мл курячого бульйону

80 мл мандаринового соку

750 мл молока

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Часник і моркву очищаємо, дрібно нарізаємо і тушкуємо в сотейнику на вершковому маслі протягом 1 хвилини. Потім вливаємо бульйон і молоко і доводимо суміш до кипіння, після чого зменшуємо вогонь щоб суп кипів не сильно.

2. Накриваємо сотейник кришкою і варимо 20 хвилин. Коли морква стане м'якою, переливаємо суп в чашу блендера і збиваємо в пюре.

3. Вливаємо мандариновий сік і ретельно перемішуємо.

4. Перед подачею знову підігріваємо суп, солимо і перчимо за смаком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки з жасминовим рисом.