Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

50 г телятини

Популярні новини зараз

Юна онука Ротару в міні-сукні забула про бюстгальтер, фанати не можуть надивитися

Труп львів'янки вирізали з машини - пекельна ДТП на трасі Київ-Чоп приголомшила Україну

Заступник глави МОЗ, який заперечував епідемію коронавіруса, сам ним заразився

Під Львовом засікли фуру з мотлохом "від Коко Шанель" - прощавайте, секонд-хенди

Показати ще

2 ст. л. кускусу

50 г кедрових горіхів

2 ст. л. оливкової олії

1 ч. л. меду

Приготування:

1.Телятину готуємо заздалегідь. Кускус кладемо в невелику ємність, заливаємо окропом, накриваємо кришкою і залишаємо так на 4 хвилини. Додаємо трохи оливкової олії.

2. Салат фрізе нарізаємо смужками і кладемо в миску. Туди ж додаємо телятину і кедрові горішки, солимо.

3. Змішуємо оливкову олію з медом, виливаємо заправку в салатницю і гарненько перемішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фенхелю тушкованого з часником.